fredag den 27. juli 2007

En lykkelig skilsmisse

Tiden nærmer sig hvor hun skal flytte, og hun er i gang med at pakke, og alt roder lidt på sig egen stilfærdige måde.
Men vi omgås stadig med en rigtig god tone, og støtter hinanden, i den proces vi skal igennem, lidt mærkeligt af 2 folk der er kommet så langt ud at de ikke kan bo sammen, men det er altså sådan det er blevet... Og gudskelov for det, jeg fristes næsten til at kalde det en smuk skilsmisse ind i mellem, men det er naturligvis kun i de øjeblikke hvor man også glemme nogle af de sorte timer i forløbet.
Ikke desto mindre, har jeg indtryk af (uden i øvrigt at have et sammenligningsgrundlag), at vi skilles forholdsvist fredeligt, og er trods alt afklaret, på en måde hvor det ikke vil være pinligt, eller umenneskeligt at ses og mødes i fremtiden.
Hos mig køre det stadig op og ned, og man kan med en fortærsket kliche sagtens kaldes en ruchebane . . . hvor man godt kunne have sparet lidt på 360 grader loops'ne.

Tingende bliver dog lysere og lysere i øjeblikket, nu hvor der er en forstående dato for hendes fraflytning, og den indre tænke tank er så småt påbegyndt at se muligheder og fordele ved for eksempel sådan noget som indretning, og hvad man pludselig kan tillade sig at bruge tiden på.


Jeg er forresten blevet spurgt om hvad ".Crorld" betyder *S*:
Vi er alle blot en prik"." i en "CRazy wORLD"
Du ved den verden hvor sportsfolk kan dømmes uden at være kendt skyldige (Michael Rasmussen)
Eller den verden hvor en 2000 år gammel men yderst udbredt historie påvirker skatte procenten med omkring 1%
Men det er også den verden hvor en ny forelskelse fuldstændigt kan slå benene væk under en og man flyder rundt i kærlighedens narkotikum, høj af uforklarlige følelser.
Eller den verden hvor en man i New Zealand får tatoveret teksten fra windows's blå døds skærm(BSOD - Blue Screen Of Death) på sin krop.

Crazy er derfor i denne forbindelse ikke noget specielt positivt eller negativt for den sags skyld, men nok snarere... forunderligt, tankevækkende måske.

Ingen kommentarer: