torsdag den 30. august 2007

Sommeren er slut

Ja hvilken sommer tænker du måske, har den været der ??

Tja hvis man skal tro de mest pessimistiske vejr profeter, sluttede sommeren i efteråret 2006, og i år blev foråret så afløst ikke af sommeren som vi er vant til, men af regntiden.
Vi har i år i danmark( ja faktisk også mange andre lande i både Europa og US.) fået så meget regn så ofte at det begynder at tangere en real regntid...

Måske vi officielt skulle afskaffe sommertiden i den forbindelse, evt. afløst af regntiden, det ville være nemt at huske... Uret skal en time frem når vi tager paraplyerne frem, og en time tilbage når vi lægger paraplyerne tilbage.

Og hvis de samme nedbørs mændger fortsætte, bliver der glæde i små dansk hjem henover vinteren, så kan de små børn der kun har oplevet sen sporadisk virkeligt få styret deres lyst, og det endnu mens mor og far må blive hjemme, da politiet jo fraråder al udkørsel ved over 10 cm sne, eller hvis der er vind nok til at de sidst blade kan blæse af træerne.

Helt så galt som ovenstående scenario går det nok ikke (de først 2-3 år i hvertfald), men der er vel efterhånden ingen der efterhånden kan være i tvivl om at der er ved at ske noget radikalt med vores klima, og at vi kun lige har snuset til starten.
De forskellig vejr eksperter er stadig ikke enige om, om vi har fremskyndet en kommende istid, eller og vi har udsat en påbegyndt istid, de er ikke enige om havet vil stige 4 cm, eller 4 meter. det er ikke engang helt enige om det er et menneske skabt eller naturlig udsving i klimaet.
Fakta er bare at vi nu får markant mere regn end tidligere, og i markant større mængder af gangen..

I mens ævler politikere stadig i håbløse valgtaler uden visioner om at få danmarks alternative energiforsyning op på 20%, og folketings politikere brokker sig over kommunal politikere om manglende placering af vindmøller, mens den danske stat støt og massivt har nedskåret støtten til opsætning af vindmøller, og samtidigt, har man forsømt at udbygge den offentlige transport så flere end nogen sinde før bruger bilen..... Wake op Call ! , din kælder er oversvømmet, dine træer er vælter, vi har fået hagl på størrelse med dueæg i danmark... Kom nu ind i kampen.....

Som vælger vil jeg gerne se en plan for hvornår vi er 80% forsynings dygtige med den alternative energi, og det skal ikke være i år 2040 !!!

Enkelte partier har efterhånden set at der kræves en stillingtagen, og forhåbentligt efterfølgende aktion på det, men det er ikke godt nok, så se at komme gang derinde, smid tøflerne, og kravl ud af jeres små private rygerum, og se så at få gjort jeres arbejde...

Ingen kommentarer: